Konsept Tarifi:
Ekim 2005’te açılan Mikla, 2012 yılında son yarattığı "Yeni Anadolu Mutfağı" konsepti ile kaliteli yemek misyonuna bir artı daha katmış, yerel ve uluslararası platformda tuttuğu öncü çıtayı daha da yukarı çekmeyi başarmıştır. Geleneksel ürünler ve "soylu" yerel malzemeleri yeni teknikler ve yöntemlerle harmanlayan Mikla menüsü mevsimlere göre sürekli yenilenmektedir.

Lokasyon:
Mikla, Marmara Pera Oteli'nin en üst iki katında yer almaktadır. Eski şehrin merkezinde, aynı zamanda modern İstanbul’u yaşamak isteyenler için ideal lokasyonda yer alan Mikla, Tarihi Yarımada’ya hakim olan eşsiz bir manzaraya sahiptir.

Yemek Konsepti
Yeni Anadolu Mutfağı

Müşteri Profili:
Yaş grubu: 35+
Ağırlıklı olarak “Rafine Yiyecek & İçecek” arayan ve sürekli gelen müşteriler
Kurumsal Müşteri Portföyü
Yabancı Müşteriler

Kapasite:
İç Mekan Restaurant: 120 Kişi Oturarak
Terasta Dış Mekan Restaurant: 40 Kişi Oturarak
İkinci Teras Katında Dış Mekan Bar: 150-200 Ayakta

İşletme Saatleri:
Yemek: Pazartesi-Pazar* 18:30 / 23:30
Bar: Pazartesi-Pazar* 18:00 / 02:00

* Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart, Temmuz ve Ağustos ayları süresince Pazar günleri kapalıdır.

Adres:
The Marmara Pera
Meşrutiyet Caddesi No:15
34430 Beyoğlu İSTANBUL - TÜRKİYE 
Tel: 0212 293 56 56
Fax: 0212 924 12 99

info@miklarestaurant.com